Service og serviceeftersyn fra NorthStar

NorthStar søger AV-tekniker til montering og service

Vi har travlt og søger derfor en dygtig tekniker til professionelle AV-installationer, som kan tiltræde snarest muligt.

Arbejdsopgaver

NorthStar leverer og installerer lyd- og billedløsninger til kirker og sognehuse, sports og multihaller, stadions samt diverse mødelokaler. Dine opgaver vil primært bestå i montering og installation af professionelt AV-udstyr hos vores kunder på Sjælland - og i resten af landet, når det bliver nødvendigt. Derudover service/support og fejlfinding/fejlretning af eksisterende AV-udstyr - samt diverse forefaldende opgaver.

Montering- og installationsopgaver omfatter kabeltræk – samt opsætning, tilslutning og indstilling af lydanlæg, højttalere, kontrolpaneler, teleslynge, infoskærme, projektorer og lærreder mv.

I din forberedelse af projekter har du ansvar for rackbygning og logistik af fornødne materialer til installation.

 

Kvalifikationer

Din baggrund kan være elektroniktekniker, radio/tv-tekniker, elektriker eller anden relevant teknisk uddannelse. Du har bred erfaring med montering og installation, og gerne forståelse for diverse signalbehandlinger samt gode IT-kundskaber.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med opsætning af lydanlæg og brug af DSP/gate/EQ/compressor mv. – samt erfaring med trådløse mikrofoner, herunder fejlfinding. På billedsiden har du måske erfaring med eller kender til installation af extender systemer (HDBaseT mv.).

Vi forventer, at du mestrer en boremaskine, skruetrækker og loddekolbe.

Som person er du kvalitetsbevidst, serviceminded og pålidelig. Du kan arbejde selvstændigt og effektivt. Du har et godt overblik i din planlægning samtidig med, at du har fokus på kvalitet og detaljer - så du ikke slipper en opgave, før den er løst tilfredsstillende.

Du skal kunne fungere i et team, og gennem samarbejde med kompetente kolleger bidrage til at løse vores opgaver tilfredsstillende.

Det er en nødvendighed, at du har et gyldigt kørekort.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig en vigtig rolle på holdet med en dynamisk og resultatorienteret hverdag. NorthStar er en virksomhed i stor udvikling med kunder over hele landet. Som AV-tekniker vil du løbende blive uddannet i håndtering og teknisk brug af de nyeste innovative AV-produkter.

Vores arbejdsklima er godt og uformelt med fokus på professionelle løsninger til tilfredse kunder. Stillingen er fastansættelse med løn efter kvalifikationer. Tiltrædelse snarest.

Er du den rette til jobbet - så send ansøgning og CV til lennart@northstar-aps.dk. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Lennart Funch, CEO på tlf. 5051 2604 eller 4495 0662.

 

Vi gør opmærksom på, at ansøgninger til alle stillingsopslag hos NorthStar behandles løbende. Derfor kan stillingen blive besat inden stillingsfristens udløb.

Udgivet i NorthStar.