AV-løsninger fra NorthStar

AV-løsninger

I kirker, sportshaller, svømmehaller, stadions og andre forsamlingssteder, foregår der en række aktiviteter, hvor AV-løsninger har stor betydning for tilhørernes oplevelse. AV-installationer bruges hver dag under foredrag, kurser, kirkelige handlinger, stævner og events mv. Lydanlægget og mulighederne for at præsentere billeder fra en projektor eller skærm vil påvirke resultatet af arrangementet. En professionel løsning vil sikre de bedste rammer for gode arrangementer og fantastiske oplevelser for brugerne og tilhørerne.

NorthStar samarbejder med nogle af verdens bedste leverandører af lydanlæg og billedinstallationer. Så kan vi fokusere på at finde de bedst egnede produkter og levere de optimale professionelle AV-løsninger til vores kunder.

Vores kunder skal have det nemt, derfor har vi stor fokus på, at vores løsninger er meget brugervenlige, og i mange tilfælde fungerer vi som rådgiver - allerede i opstartsfasen.

Fx kan vi med særlig lydteknologi give vores kunder mulighed for at lytte til den endelige lydbillede, inden lydanlægget købes ind. Læs mere om NorthStars lyd og lyddesign.