Modeler design af Køge Kirke fra NorthStar

Lyd og lyddesign

God lyd skal opleves

Professionel lyd skal designes. For den gode lyd har mange udfordringer. Rummets størrelse, arkitektur, indretning og valg af materialer har stor betydning for valg af den rigtige lydløsning. Når selv få graders vinkling af højttalere påvirker lydoplevelsen, er lyddesign nødvendigt for at finde den optimale højttalerplacering, antal, størrelser m.v.

NorthStar bruger de førende teknologier til lyddesign. Med udgangspunkt i brugerens behov rådgiver vi om mulighederne og skræddersyr den tekniske og økonomiske optimale løsning i tæt samarbejde med kunden.

Med NorthStars lyddesign kan vores kunder opleve det endelige resultat, allerede mens byggeprojektet ligger på tegnebrættet. Derved kan problemer med akustikken løses før byggeriet startes op.

Bose® Modeler® og Auditioner® lyddesign

NorthStar benytter Bose® Modeler® software til at skabe en korrekt akustisk model af et hvilket som helst rum, og udvikle et design uden uønskede ekkoer, for høj efterklangstid, eller akustiske “hot & cold spots”.

Programmet beregner også effekten af overfladers akustiske egenskaber. Bose® Modeler® software kan bruges til modellering af eksisterende bygninger eller skabe rummet ud fra arkitekttegninger, inden byggeriet er påbegyndt.

I den arkitektoniske korrekte model kan man placere et ønsket antal højttalere i rummet og simulere hvordan lyden opfører sig. Højttalerne kan flyttes, drejes og hældes i programmet, så man kan finde den helt rigtige løsning med perfekt lyd.

Med Bose® Auditioner® teknologien kan vi præsentere den lyd, som kunden vil få i virkeligheden. Derved får vores kunder mulighed for at høre, hvordan det endelige resultat bliver, inden lydanlægget sættes op. Det er vores garanti og kundens tryghed ved at arbejde sammen med NorthStar.