sportshaller - AV-løsninger fra NorthStar

”Med de nye rammer, tror jeg, vi måske kan få tilbud om at afvikle arrangementer, vi aldrig før er blevet tilbudt i Esbjerg.”

Borgmester Johnny Søtryp ved indvielse af Blue Water Dokken, multihal i Esbjerg

Sports- og multihaller

God lyd og billede i sports- og multihaller er ikke en selvfølge. Hallens konstruktion og valg af materialer til f.eks. vægbeklædning har stor indflydelse på akustikken. Og god lyd kan i dag være afgørende for et arrangements succes.

NorthStar har stor ekspertise med sportshaller, multiarenaer og svømmehaller. Vi leverer derfor lyd- og varslingsanlæg, infoskærme, projektor og lærred, LED storskærme og bandereklamer, som dækker præcis kundens ønsker og behov.

Når NorthStar er involveret i byggefasens start, er vi ofte rådgiver for arkitekter og ingeniører omkring akustikregulering og opnåelse af gode efterklangstider og god taleforståelighed.

Med Bose® Modeler® computersimulering finder vi den optimale placering af højttalere ud fra kundens ønsker, og de muligheder der er. Vi finder naturligvis de bedst egnede produkter og finder frem til hvordan det hele monteres på den mest hensigtsmæssige måde. I får et samlet skriftlig tilbud – inklusiv en demonstration af NorthStars løsning.

Totalløsning til stadions, sportshaller og multiarenaer

Et tæt samarbejde med Unisport Scandinavia og NorthStar sikrer totalløsning inden for tribunestole, teleskoptribuner, sportsgulve samt lydanlæg og billedinstallationer til stadions, sportshaller og multiarenaer. Kontakt os for mere information om Unisport/NorthStars totalløsning.

sportshaller og svømmehaller - AV-løsninger fra NorthStar