service

Streamingløsninger

NorthStar tilbyder en række streamingløsninger, der sikrer at fx kirker, foreninger m.v. nemt kan nå ud til alle gennem livestreaming af gudstjenester, møder, foredrag og lignende events. Nu kan du nemt levere streaming fra kirken til alle eller specifikke lokationer som fx plejehjem eller sognegårde.

 

Mange muligheder kræver skræddersyede løsninger

Vi har mange løsninger til streaming – fra en basisløsning med et mobilt kamera og en knaphulsmikrofon tilsluttet en computer til fast installation af flere kameraer med dreje, tilte og zoom-funktioner. Der er mange muligheder, derfor skræddersyer vi altid løsningen efter kirkens ønsker, behov og budget, så vi sammen finder den helt rigtige løsning.

Kamera

Valg af kamera er vigtig for kvaliteten og oplevelsen af streaming. Skal opsætningen være enkelt med én kameraposition vil en løsning med mobiltelefon, web- eller boxkamera måske være at foretrække. Er der behov for flere kamerapositioner i samme rum er PTZ kameraer (panorering-tilt-zoom) med fleksibel styring eller automatisk tracking et meget populært valg blandt vores kunder. Her kan betjeningen gøres meget brugervenlig med foruddefinerede kameraindstillinger lagret i presets knapper, men manuel styring er også muligt, hvis det ønskes.

 

Streamingplatforme – live eller redigerede optagelser

Når der skal vælges en streamingplatform skal man overveje, om der ønskes live streaming eller videoen først skal lægges op og frigives, efter optagelsen er redigeret, da hver platform har deres fordele og ulemper.

Ambitioner for redigering af optagelser har også betydning for, hvilken løsning NorthStar vil anbefale. Derfor anbefaler NorthStar altid en uddybende samtale, hvor vi sammen med kunden afklarer ovenstående behov og ønsker – så vi kan samle den helt rigtige streamingløsning, der præcis passer til kundens ambitioner.

Streaming - hvad har du brug for?

  • Streamingudstyr: Installeret eller mobilt
  • Optagelser: Live streaming eller redigerede
  • Kameravalg: Hvor mange positioner skal optages
  • Indhold: Nærbilleder, zoom, panorering, grafik og tekster
  • Streamingsplatform: Gratis eller betalingskanal
  • Internetforbindelse: Er hastighed god nok
  • Lys: Er der behov for ekstra lys til optagelser
  • Bemanding: Skal udstyr styres manuelt under optagelser

Prisen vil variere alt efter valg af behov og ambitioner. Overvejelser om budget vil derfor være en god ide, for at vurdere om det passer til den ønskede løsning.