Lydanlæg i Odense Domkirke fra NorthStar

Komplette AV-løsninger

NorthStar leverer komplette AV-løsninger til kunderne. En komplet løsning fra NorthStar inkluderer følgende:

Opfyldelse af kundebehov – NorthStar vil klarlægge kundens ønsker og behov for en bestemt lokation. Vi opmåler eksisterende rum og foretager vurdering af indretning og materialevalg med henblik på beregning og simulering af efterklang og taleforståelighed i forhold til bygningens formål og brug.

Akustisk planlægning – med Bose® Modeler® software kan NorthStar skabe en nøjagtig akustisk model af rummet/arealet. Dette unikke designværktøj bruges til at forudsige centrale lydparametre til allerede i projektfasen at vælge den optimale lydløsning.

Vurdering – Bose® Auditioner® lyddemonstration teknologien er en software, der er patenteret i USA, og som bruges sammen med en dedikeret lydstation, der giver designeren, teknikeren eller slutbrugeren mulighed for at høre en nøjagtig gengivelse af lydsystemløsningen. Dermed kan den optimale løsning vælges før installation.

Produktportefølje – NorthStar udvælger de relevante produkter ud fra en omfattende portefølje af højttalere, forstærkere, mikrofoner, kontroludstyr, projektorer, lærred, LED skærme og andre produkter og udstyr for at skabe samlede løsninger til professionel lyd og billede. Det omfatter AV-løsninger til kirker, stadions, sports- og multihaller, svømmehaller, mødelokaler, biblioteker m.v.

Installation og ibrugtagning – NorthStar udarbejder skræddersyede installationsprogrammer der tager højde for kundens specifikke krav. Efter kvalitetskontrol og funktionscheck følger fuld ibrugtagning, der omfatter præcis måling af præstation og optimering af systemindstillinger for systemets placering.

Projektstyring – en dedikeret projektleder fra NorthStar vil udarbejde kontrakten og implementeringsplanen, håndtere overensstemmelse med lovgivningsmæssige og lokale krav, levering af udstyr og sikre installation og igangsætning til tiden.

Eftersalgsservice – NorthStar tilbyder fuld betjeningsoplæring, service- og vedligeholdelseskontrakter og mulighed for installationsopgraderinger.