Nyt lydanlæg og teleslynge til Sankt Lukas Kirke

I juli var NorthStars teknikere i Århus for at installere nyt lydanlæg og teleslynge i Sankt Lukas Kirke. Installationen blev afslutningen på en proces, der har været mere end to år undervejs. Som menighedsrådsformanden for Sankt Lukas Kirke skrev i kirkebladet: ”Det er over to år siden, vi måtte konstatere, at lyden i kirken er mildest talt elendig, og umådelig ustabil”.

For at finde den rigtige lydløsning til kirken valgte menighedsrådet at få rådgivning af en akustiker. Med baggrund i akustikerens forarbejde valgte menighedsrådet den 6. maj 2014, at NorthStars løsning til et nyt lydanlæg og teleslynge var den rigtige til kirken.

NorthStar installerede Bose højttalere i hovedskib og kor, nye mikrofoner og bashøjttalere, så lyden foruden den bedst mulige taleforståelighed også fik den rigtige bundklang, til kirkens mange musikaktiviteter. Hele anlægget bliver nemt betjent med iPad styring. Endelig fik både kirkerum og krypten ny teleslynge, så de lever op til de nyeste krav og fungerer optimalt sammen med lydanlægget.

Efter et par måneders brug af den nye lydinstallation, er der stor tilfredshed i Sankt Lukas Kirke: ”Vi har allerede nu haft stor glæde af vores nye lydanlæg - både under gudstjenester og til vores koncerter. Vi har fået mange positive tilkendegivelser fra menigheden, der er meget tilfredse med vores nye lyd,” fortæller formand for menighedsrådet ved Skt. Lukas Kirke, Karen Haugstrup.  

Udgivet i NorthStar.