Nyt lydanlæg på Slagelse Stadion

Kanonstart på Slagelse Stadion
“Forholdene var optimale: En lækker grønsvær, perfekt vejr til fodbold og et nyt tidssvarende lydanlæg på Slagelse Stadion.” Sådan starter referatet af FC Vestsjællands premiere i Betsafe Ligaen, der endte med en 1-0 sejr til hjemmeholdet over FC Hjørring.

Det tidssvarende lydanlæg blev levereret og installeret af NorthStar over sommeren, så det var klar til at give tilskuerne god lyd i den nye sæson.

”FC Vestsjælland er en klub med ambitioner. En helt ny tribune er på vej, men allerede nu skulle de trofaste tilhængere forkæles med et nyt lydanlæg med topmoderne kvalitetshøjttalere der bruges på flere af Danmarks mest moderne stadions,” fortæller Lennart Funch, direktør for NorthStar og fortsætter: ”Da vi fik ordren var der ikke mange uger til sæsonstart, og en sæsonstart uden lyd var naturligvis helt uacceptabel. Vi måtte derfor trække på vores store erfaring med professionelle lydinstallationer på fodboldstadions. Ud fra vores målinger og en computersimulering fandt vi den bedst mulige løsning under de nuværende forhold.”

Lennart Funch er meget tilfreds med resultatet: ”God lyd giver en fantastisk oplevelse, men at det også påvirker spillet på banen, tør vi ikke garantere. Alligevel er det interessant, at FC Vestsjælland har maksimumpoint efter sæsonens 3 første hjemmekampe.”

Udgivet i NorthStar.