NorthStars iPad betjening gør lydanlæg og projektorløsning til en leg i Frederiksholm Kirke

NorthStar har installeret helt nyt lydanlæg, teleslynge, projektor og lærred samt interaktiv tavle i Frederiksholm Kirke, så menigheden i Sydhavn Sogn nu har fremragende lyddækning og høj taleforståelighed under kirkens mange aktiviteter.

Frederiksholm Kirke tager aktiv del i lokalområdet og har mange tilbud til menigheden. Kirken er i en spændende udvikling og ønsker at være en levende og udadvendt kirke. Derfor skal faciliteterne også være i orden til at rumme de mange aktiviteter, så tilhørerne får en god oplevelse.

Det nye lydanlæg fra NorthStar er skræddersyet, så højttalernes placering sikrer, at lyddækningen er bedst mulig ved alle pladser. To bashøjttalere giver desuden den helt rigtige bundklang til bl.a. kirkens rytmiske koncerter. Lydniveau og tænd/sluk af de trådløse mikrofoner betjenes let med en finger på iPad tablet’ens menu, der af NorthStar er særlig tilpasset efter brugernes ønsker og behov.  

Til kirkens mange foredrag er der installeret projektor og lærred. For at sikre en brugervenlig betjening i top har NorthStar integreret styring af projektor, lærred og præsentationsinput på kirkens iPad, så både lyd og billede nemt kan styres herfra.

”iPad styringen giver rigtig mange fordele for kunden, og brugerne er meget glade for NorthStars programmering, hvor vi designer menu panelet til kundens behov. Det betyder, at selv når vi integrerer styring af både lyd og billede, er der kun de absolut nødvendige knapper i menuen. En NorthStar løsning skal altid være let og overskuelig, så ved vi, at kunden får mest glæde af den,” fortæller Lennart Funch, CEO i NorthStar.

Endelig har NorthStar også installeret ny teleslynge i kirkerummet, så den opfylder de nyeste krav og fungerer optimalt sammen med lydanlægget.

Udgivet i NorthStar.