Ny brugervenlig fladskærmsløsning til kirker fra NorthStar

Flere kirker vælger at erstatte de gamle salmetavler med nye fladskærme. Foruden at vise den traditionelle salmeoversigt, giver skærmene mulighed for mere avanceret brug af tekster og billeder. Mulighederne er mange: fra gengivelse af salmetekster, Trosbekendelsen, Fadervor og bønner - til billeder, der understøtter prædiken eller gengiver kirkens aktiviteter i sideskib via tilslutning til et kamera.

For at få fuld udnyttelse af infoskærmene er det vigtigt, at forberedelse er nem og afvikling af indhold er brugervenligt. NorthStar lægger stor vægt på at levere brugervenlige lyd- og billedløsninger bl.a. ved brug af iPad og iPod styring. Derfor har det også været vigtigt for NorthStar, at kunne tilbyde en fladskærmsløsning til kirker, hvor brugerne har nemt ved at lave indhold og afviklingen kan tilpasses efter brugernes behov.

Komplet løsning

”Vi har lavet en komplet fladskærmsløsning til kirkerne, hvor vi foruden at installere skærmene med respekt for kirkens arkitektur også tilbyder et softwareprogram, der gør det meget nemt at lave indhold, hvad enten det er tekster, fotos eller video - og ikke mindst er let at betjene under kirkens aktiviteter”, fortæller Lennart Funch, direktør hos NorthStar.

”Med vores løsning er det ingen sag at skifte mellem salmenumre, salmetekster eller fotos under gudstjenesten - for senere at afvikle en præsentation fra en ekstern foredragsholder. En NorthStar løsning skal være nem, hurtig og brugervenlig”, understreger Lennart Funch.

Udgivet i NorthStar.