En NorthStar-løsning er ikke et standardprodukt

NorthStar har gennem mange år solgt og installeret AV-løsninger til kommunerne. Derfor var det også naturligt for lyd- og billedleverandøren at overveje at blive leverandør på en SKI-aftale.

Men en SKI-aftale på AV-løsninger har ikke meget med den hverdag, som NorthStar oplever. En SKI-aftale fokuserer på standardprodukter med specifikationer og behov, der er fastlagte på forhånd. Det primære fokus bliver derfor pris, når opgaver under SKI-aftaler sendes i udbud.

Individuelle behov giver mest værdi for pengene

NorthStar leverer ikke standardløsninger: ”Vores kunder vælger os for at få individuel rådgivning og lyd- og billedløsninger, der på kvalitet og pris er tilpasset helt efter kundens ønsker og behov - både i forhold til lokaliteter, betjening og aktiviteter. Hensynet til de individuelle behov er netop der, hvor en NorthStar-løsning giver kunden mest værdi for pengene,” fortæller Lennart Funch, direktør for NorthStar.

”Heldigvis ved de fleste af vores kunder, at en AV-løsninger sjældent er et standardprodukt, og de forstår værdien af, at vi sammen finder den løsning, der bedst opfylder deres behov og ønsker - ikke mindst i forhold til den daglige drift. Så selv om vi ikke er SKI leverandør, er kommunerne stadig kunder hos os, når deres behov kræver individuelle løsninger,” understreger Lennart Funch.

Udgivet i NorthStar.