Lydløsning til Skørping Nykirke fra NorthStar

Skørping Nykirke genåbnet med NorthStar lydanlæg og AV-udstyr

Skærtorsdag blev Skørping Nykirke genåbnet efter godt et års totalrenovering, hvor alt i kirkerummet er udskiftet på nær prædikestol, orgel og døbefont. Mest iøjnefaldende er østgavlens søjler, der giver lys til kirkens nye alterparti, der er 23 m2 glaskunst af Tróndur Patersson.

To uger før var NorthStars teknikere på plads for at installere et helt nyt Bose lydanlæg i kirkerummet. Lydanlægget er designet, så lydgengivelsen er optimal i hele kirken og et basmodul sikrer, at musikgengivelse bliver en oplevelse med den korrekte bundklang. Med et kontrolpanel programmeret på en iPad betjenes anlægget med markedets mest brugervenlige løsning. Og endelig garanterer teleslyngen, at de hørehæmmede får den bedst mulige oplevelse, da den opfylder de nyeste krav.

Et par fastmonterede kamera sender direkte billeder til en skærm på pulpituret fra henholdsvis kor og prædikestol, alt efter hvor præsten står.

Om Skørping Nykirkes renoverede kirkerum siger sognepræst Lise Nedergaard til TV2Nords program ”Vorherre bevares”: ”Det er noget af det smukkeste, jeg har set. Det er blevet så fint, og det overgår alle forventninger.”

Fra NorthStar fortæller direktør Lennart Funch: ”Det har været spændende at være en del af en så omfattende kirkerenovering lige fra de første samtaler med arkitekt Søren Kibsgaard og menighedsformand Finn Munk - til at se det endelige resultat, som er blevet fremragende.”

Udgivet i NorthStar.