Endnu 3 kirker fik NorthStar lyd op til jul

Der var fuld aktivitet helt frem til jul, da endnu 3 kirker havde valgt NorthStar som deres leverandør til nye lyd- og billedløsninger. Og fælles for kirkerne var ønsket om at kunne give deres menighed samme fremragende lydoplevelse af tale og musik, som demonstreret i andre kirker med NorthStar lydanlæg – senest til julegudstjenesterne 2012. 

I Hvidovre fik Risbjerg Kirke et helt nyt lydanlæg i kirkerum og menighedssal med trådløse mikrofoner til præsterne. For at få musikoplevelser i særklasse har man tilvalgt et basmodul, så musikken får den helt rigtige bundklang. Alt bliver styret via en flytbar iPad betjening, så brugervenligheden er i top. Derudover får Risbjerg Kirke optimale rammer for deres arrangementer med nye projektorer og lærreder i både kirkerum og menighedssal.

En anden moderne kirke, der inden jul nåede at få nyt lydanlæg fra NorthStar, er Værløse Kirke. Her er der installeret nye højttalere og basmodul, så lyden af tale og musik kan nydes, uanset om man sidder i kirkens hovedskib, i højre sideskib eller i Grundtvigsalen. Teleslyngeanlægget er udskiftet og nye projektorer er på vej. Ligeledes har man her også valgt den fleksible iPad løsning til at styre lydstyrke og de trådløse mikrofonsystemer. 

Kort før jul tog NorthStars teknikere til Fyn for at trække kabler og installere nye Bose højttalere i Stenstrup Kirke – en kirke fra 1300-tallet, nord for Svendborg. NorthStar designede en løsning, der fjernede de tidligere problemer med efterklang, så julegudstjenesten nu blev afholdt med den bedst mulige taleforståelighed og lyddækning i kirkerummet.

Udgivet i NorthStar.