Ny tribune indviet på Slagelse Stadion

Med publikumsrekord indviede borgmester Lis Tribler søndag den 24. marts den nye tribune på Slagelse Stadion med plads til 1.200 overdækkede siddepladser samt VIP-faciliteter i to etager med plads til i alt 400 sponsorer og gæster.

NorthStar blev valgt som leverandør af lyd og billedløsninger til både tribunen og VIP-lounges. Med nye højttalere installeret under tribunens overdækning og på langsiderne bag målene er lydanlægget banen rundt nu i højeste kvalitet. Ligeledes har VIP-lounges fået en fleksibel lydinstallation, der kan opdeles i 6 zoner for at optimere faciliteternes anvendelsesmuligheder. En række 48” fladskærme sikrer ideelle betingelser for reklame og information til VIP-gæsterne.

I sin tale fremhævede borgmester Lis Tribler, at ”det nye stadion er det største og mest moderne stadion på hele Vestsjælland. Alle inden for en omkreds af 100 km vil kunne få glæde af de arrangementer og events, som vil blive afholdt her.” Og gæsterne i VIP-afsnittet udtrykte generelt stor benovelse over de nye faciliteter.

På stadion var også NorthStars direktør Lennart Funch: ”Snevejr og frost i jorden drillede os lidt undervejs, så vi har haft travlt med at få alt klar til sæsonstart. Vi har stor erfaring med professionelle AV-løsninger på stadions, der skal give tilskuerne en stor oplevelse. Men at vi selv er tilfredse med resultatet, er ikke det vigtigste! Derfor glæder det mig meget, at jeg har hørt flere udtrykke begejstring over den fremragende lyd. Bedre bedømmelse kan vi ikke få”.

Og sæsonstarten for FC Vestsjælland sluttede helt perfekt for de mange tilskuere med en 1-0 sejr over Brønshøj - en af de nærmeste konkurrenter i kampen om oprykning til Superligaen.

Udgivet i NorthStar.