Roskilde Domkirkes konventhus genindvies

Fredag den 15. marts afholder Roskilde Domsogn genindvielse af Konventhuset i Domkirkestræde, efter at det gennem et halvt år har været under en omfattende ombygning og istandsættelse. NorthStar ApS har leveret professionelle AV-løsninger til husets mødelokaler.

Oprindeligt blev Konventhuset opført i 1859 til at huse stiftsbiblioteket, men siden 1961 har det været benyttet til Domsognets mødevirksomhed. Den store sal er nu sat i stand fra top til tå, køkkenet er nyindrettet og på førstesalen er et nyt stort møderum blevet indrettet - der hvor administrationskontoret tidligere havde til huse.

Konventhuset vil fremover være Domsognets sognegård sammen med Konventgården, Det Gule Hus og Konfirmandstuen. I Konventhusets nye mødelokaler har NorthStar installeret smart board, projektorer i fuld HD opløsning, mikrofonsystem og teleslynge. Lydanlægget har NorthStar designet med Modeler®  for at opnå den optimale placering af højttalere og basmoduler fra Bose. Til at sikre en fleksibel og brugervenlig betjening af lyd og billede er der valgt Creston styring og en flytbar iPad.

”AV-installationerne i Konventgården er den nyeste teknologi inden for lyd og billede og giver de bedste betingelser for, at tilhørerne kan få oplevelser i højeste kvalitet,” fortæller Lennart Funch, direktør for NorthStar.

”Med de nye faciliteter er der skabt nogle meget fine muligheder for sognemøder af forskellig slags, konfirmandundervisning og for korene”, fastslår Anne Rosendal formand for menighedsrådet.

Udgivet i NorthStar.