Infoskærm til kirker fra NorthStar

Digital infoskærm til Hans Egedes Kirke

Som i de fleste kirker landet over afholdes der mange aktiviteter i Hans Egedes Kirke i København, og det er vigtigt, at menigheden bliver informeret, om de mange gode tilbud.

Derfor blev NorthStar kontaktet af kordegn Svend Ulstrup for at høre mere om fordelene ved at installere en udendørs digital infoskærm.

Resultatet blev en vægmonteret 32 tommer LCD skærm monteret i en stander, der er fremstillet til udendørs brug i det danske vejr. Den er vandtæt, og fronten består af beskyttende hærdet glas, der kan klare det meste. LCD skærmen lyser fem gange kraftigere end en tilsvarende til indendørs brug. Den kraftfulde skærm sikrer fuld læsbarhed i dagslys.

Som infosystem er valgt LiveConnect CDS, der er et af markedets mest fleksible, brugervenlige og ikke mindst driftsikre softwareplatforme til opbygning og styring af digitale infoskærme via internettet.

”Vi oplever at flere kirker har fået øjnene op for de mange muligheder med både udendørs og indendørs infoskærme. Hos NorthStar lægger vi stor vægt på at finde det helt rigtige match mellem kvalitet, holdbarhed og brugervenlighed,” understreger Lennart Funch, direktør for NorthStar.

 

Udgivet i NorthStar.