Lydanlæg på Lyngby Stadion fra NorthStar

Nyt Northstar lydanlæg på Lyngby Stadion

NorthStar har i mange år været fast AV-leverandør af lyd- og billedløsninger til Lyngbys sportsfaciliteter - bl.a. på Lyngby Stadion.

Ligesom på Slagelse Stadion for et år siden var NorthStar også denne gang det oplagte valg, da der skulle vælges AV-leverandør af lydanlæg til den nye vesttribune og renovering af det eksisterende på Lyngby Stadion.

Byggeriet gik planmæssigt, og NorthStar kunne installere de store Bose højttalere under tribunetaget, så de var klar til indvielsen den 27. oktober. Her mødte 3.400 tilskuere op og nød de gratis pølser, underholdning og den fremragende lydgengivelse. Eneste mislyd var manglende mål, så hjemmeholdet måtte nøjes med uafgjort.

Nyt atletikstadion
Ved ombygningen af Lyngby Stadion valgte man at fokusere på fodboldfaciliteterne og i stedet etablere et helt nyt atletikstadion et spydkast derfra. I september var løbebanen og længdespringsgraven færdig, så atletikklubben Trongårdens IF kunne træne på det nye anlæg.

NorthStar er også her valgt som AV-leverandør af lydanlæg. Installation af højttalere og mikrofoner forventes afsluttet i begyndelsen af det nye år, så der bliver tydelig speak til forårets aktiviteter.

 

Udgivet i NorthStar.