Lydanlæg på Klampenborg Galopbane fra NorthStar

Galopbanens nye lydanlæg er fra NorthStar

Efter en omfattende renovering åbnede Klampenborg Galopbane sidste lørdag i april dørene til en ny sæson. Galopbanen beskrives som Nordens smukkeste, og med istandsættelsen relanceres Klampenborg Galopbane med store ambitioner. Med info- og LED storskærme samt et nyt moderne lydanlæg, er der optimale forhold for publikum - både under og mellem væddeløbene.

NorthStar blev valgt som leverandør af galopbanens nye lydløsning, der skulle dække tilskuerområderne langs med målområdet, i restauranterne og ved paddocken, hvor hestene præsenteres inden løbet. Opløbsstrækket dækkes med få, men meget avancerede højttalere fra Bose, der sikrer den rette spredning og lydtryk - også selv om lyden skal nå tilskuere mere end 40 meter væk. Andre mindre højttalere blev udskiftet, nye forstærkere installeret, trådløs netværk udvidet og flere kilometer kabler blev trukket, før Klampenborgs Galopbanes nye lydanlæg var klar til sæsonpremieren.

Overalt skal højttalerne kunne afspille lyd fra bane- og løbsspeakeren, interview fra vindercirklen og musik og reklamer mellem løbene. Styringen af de mange lydkilder og indslag var tidligere på grænsen af det umulige, men det har NorthStar løst med et skræddersyet kontrolpanel-program på en iPad. Nu kan hele lydanlægget betjenes centralt og nemt med én finger.

Lennart Funch, CEO for NorthStar fortæller: ”Det var en opgave udover det sædvanlige. Galopbanens nye ejere ville have lyd i bedste kvalitet - det kan vi. Udfordringen var dog, at vi kun havde 20 dage til at levere og installere lydanlægget. Og at det skulle gøres samtidig med, at der bogstavelig talt blev bygget nyt op fra dag til dag. Men det lykkedes og åbningsdagen forløb perfekt. Publikum var begejstrede, ejerne var glade - og så er vi også glade,” smiler Lennart Funch.

Udgivet i NorthStar.